Vaalimasinointimedia, uusimmat ensin

Flash-käyttäjien mukavuudeksi tarjoamme vaalimasinointivideon myötä vaihtoehtona myös YouTube-linkin; vanhaan materiaaliin myöhemmin.

Videotiedostot ovat useammassa muodossa, jotta voisimme tarjota sekä ideaaliemme mukaisen vapaan formaatin (Ogg Theora, soittimeksi esim. VLC), että helposti mahdollisimman monella toimivia formaatteja. Jos olet yhtään epävarma, valitse MPEG-1. Se soi varmimmin kaikkialla, vaikkei ole mahdollisimman laadukas.

Lisensointi, attribuutiot

Kaikki alkuperäinen vaalimasinointimateriaali on täten julkaistu Creative Commons Attribution-No Derivative Works 2.5 -lisenssillä. Materiaalia saa siis levittää, kunhan lähde mainitaan eikä teoksia muuteta. Vaalien jälkeen lisenssi muuttuu Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 -lisenssiksi, jolloin myös muutettuja versioita saa tehdä, kunhan niitäkin saa vastaavasti levittää eteenpäin samoin ehdoin

The Machinators -video käyttää paria pätkää Jarno Elosen mielenosoitusmateriaalia, jonka lisenssi on CC-A-SA, joten ko. video on myös heti ShareAlike-variantilla lisensoitu.